woensdag 29 januari 2014

Welkom op mijn blog!


Je leest nu mijn eerste blogpost op "ICT en Onderwijs". Een blog over de koppeling tussen ICT én het onderwijs binnen CTO.

Wat is het doel van deze blog?

Ik wil graag laten zien (en zelf ondervinden) dat je door te bloggen een bijdrage kunt leveren aan het "samen leren". Door te bloggen over mijn expertise hoop ik mijn kennis te delen, maar ook discussie op te roepen. Omdat ik een master volg (Leren en Innoveren) ben ik bezig me te bekwamen in Leren en Innoveren (veranderen). Ik hoop dat het bloggen voor mezelf verdiepend zal werken en binnen de opleiding ook als voorbeeld kan dienen. 

Voor wie is deze blog bedoeld?

De blog is primair bedoeld voor de collega's binnen de opleiding CTO. Omdat het een openbaar blog is kunnen ook anderen (bijvoorbeeld mijn Master-medestudenten) mee lezen. Wat natuurlijk superleuk zou zijn is als anderen op dit blog willen posten! Maak ook vooral gebruik van Comment of feedbackfunctie om te reageren of om vragen te stellen.

Welke thema's kun je verwachten?

In het strategisch beleidsplan 2012 (ISS) wordt de volgende vaardigheid verwacht: "een vanzelfsprekend gebruik van technologie, zowel in e-health als in communicatie (sociale media)." Dit is dan ook een opdracht aan de opleidingen. Ik zal in mijn blog schrijven over thema's die zich afspelen op de raakvlakken tussen onderwijs, creatieve therapie, leren en technologie.

Stay tuned...

bron foto: http://www.businessinsider.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten